Koolitused
Kuna olen pikki aastaid teinud tööd Sommeljeena, siis suurima heameelega annan edasi oma teadmisi ka selles valdkonnas.
Kuidas veinikoolitused ja fotograafia kokku sulanduvad?
Koolituse toimumise ajal panen ülesse fotonurga, kus kõik osalejad saavad katsetada portreefoto pildistamist.
Koolitusele järgneval päeval saab iga osaleja endast kauni portreefoto.
Tootegrupid millele ma teen koolitusi on:
1. Veinid- veini ajalugu, valmistamine, erinevad stiilid, viinamarjasordid, orgaanilised- ja biodünaamilised veind, vein ja toit ning palju muud.
2. Õlu- õlle ajalugu, õlle valmistamine, erinevad õllestiilid, õlle- ja toidu sobitamine, õlu ja tervis.
3. Siider- alates ajaloost kuni erinevate stiilideni, siidri ja toidu sobitamine.
Koolituse paneme kokku vastavalt Sinu soovile, kas läheneme teemale:
– riigi põhiselt (näiteks Prantsusmaa),
– piirkonna põhiselt (näiteks Burgundia veinid),
– viinamarjasordi põhiselt (näiteks Burgundia Pinot Noir viinamarjast valmistatud punaveinid),
– grupi ideaalne suurus on kuni 20 inimest, kuid vajadusel teen koolitusi ka suurematele gruppidele,
– koolituse hind sõltub paljudest teguritest- kui mitut erinevat veini degusteerime, millise hinnaklassi veinid meil on (standard, premium, superpremium),
– koolitusi tellitakse palju ettevõtete üritustele (suvepäevad, jõulupeod, vms),
– sõprade koosviibimisele (sünnipäevad, tähtpäevad, juubelid, tüdrukuteõhtud, poissmeesteõhtud),
– koolituse orienteeruv kestvus on 3 tundi,
– võta julgesti ühendust ja leiame parima lahenduse vastavalt Sinu soovidele ja nägemusele.